Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Friday, December 24, 2010

tag - tag lagi !

Assalamulaikum !!

Hey peeps !

Ok . today title tag – tag lagi !

Kne tag lagi ??

Iye ... kali ni di tag lagi oleh abg faiz aka perasan dirinye batman .

Ahakz ! ^^

Sori riri bro . hehe . gegurau jee ~

* wink wink *

so nii laa dia tag nye ::

1.nama blog dan why name tuh dipilih?

Name blog saye :: all about life dalam jawa nye sume pasal hidup !

*bukan pasal hidup saye je n pasal pengalaman saye tapi based on ape yang saye nmpk juga ok ! ;)

Sebab :: saya nak kongsi perkara2 yang joyful , memorable n crazy dgn org !

*bukan saya nak menunjuk ok ! saya suke berkongsi ! sharing is caring kan ? yela hidup nii bukan sume yang joyful , memorable n crazy kan ? so bia laa org len lihatkan nye as satu pedoman !


2.nama URL blog dan mane dtg idea tuh?

Name URL :: http://wwwaisyahjalil.blogspot.com

Idea :: ok tu kan name saye . senang saya nak ingat lagipon .


3.method penulisan blog anda?

Method :: well ... dalam bentuk karangan kekadang .. kekadang dalam point jugak .

Method lain :: stolie pasal ape yang terjadi . luahan hati . n mengarut !

Hahahahaha .. saya kan suke mengarut ! ;)


4.perasaan anda bile tgk blog orng lawa dan menarik tapi tengok blog sendiri x lawa pun

Perasaan :: well .. bile tgk org nye len lawa n kemas .. wow ! tu perasaan saye .. n saya kagum org tu dapat wat blog dia lawa , menarik n kemas . dan saya akan berazam tok wat yg samae jugak !

:)


5.bile wujudnye blog anda nieyh?

Wujud :: Urm last year .. on 2009 disember .. mase tuu pon x aktif sangat laa .. dis year baru aktif .. tgk laa post pon baru bape ...


6.sape orng 1st yg tahu dan jadi follower anda?

Org first :: haha .. saye la tahu ! da tentu saya yang blog saya kan .. pastu .. urm sape ek ?? hha .. nta laa saye xingt ..

Hehehe ~


7.sila tag 5 orng ,dan bgtahu mereka :)

Tag :: Alaaa tag lagi ke ?? saye xnk tag boleh ..sebab saya akn tag org yg same jugak ! hahaha ...

Ok .. sampai disini saje yee .. nnti saye buat post baru lagi ... byk cite nii nak kongsi ! heheh ~

^^

all about life


The End