Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Wednesday, December 22, 2010

di tag lagi

Assalamualaikum everyone !!!

Hee ~

How are guys today ?? it’s been a couple of days i think i did’nt update my blog ryte ?? hehe .. sorry ok readers !! it’s just that my bored n band’ ( aka my broadband for those who don’t understand) is sooooooooooooo damn SLOW ... so yah ! u must be understand ryte ?? ok .. today title was tag by senior .. yup ... my senior tag me again .. hehe ~

the senior was was...

Jeng

Jeng

Jeng

Kak husna yang baik lagi cool !!

*mengampu lak aku nii ... hee ~

Hah ! kak husna ni laa yang bagi aku tag nii .. ok ...

jangan tunggu lama nanti lama ok !!

Jom kte wat tag yang kak husna bagi !!

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

1. apa benda paling penting dalam hidup korang?

*well bende penting ea ?? ishh byk laa ..

1 . mesti family jd keutamaan

2 . haha .. kawan2 yang saya syg !

3 . bantal bushuk ku yang wangi !! hee ~

4 . study la kan !! for future kte ...

5 . money lee !! skg brg sume bukan boleh dpt percume !

6 . jam !! haha .. jam penting gler bagi saya !

7 . handphone la .. nak call ibu n ayh saya n sape2 yang penting !

8 . lappy laa kan .. nak wat assignment nak on9 ... haha .. nak FACEBOOKING !!

9 . tempat saya berlindung iaitu rumah ! haha .. kalo x nk berteduhkat mne kan ??

10 . makanan la ! nnti saya mati kot !!

11 . air ! hah ni pon same .. saya boleh mati kalo x minum air berbulan2 ..

12 . pakaian .. x kan saya nak naked kan ??

Urmmmm .. saya rse tuu je kot yang penting dalam hidup saya sekarang !

2. benda terakhir yang korang beli guna duit korang?

Well .. bende terakhir ea ?? jap ea .. saye ingt balik .. urmmmm ... ape ek ?? hmm ... okiedokie saya da ingt .. McD laa .. hee ~ tu bnde last saye bli pkai duit saya ..

tp McD tuu bende kee ??


3. dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

Huh ?? saye blom nak kawen laa .. tggu laa da grad nanti ek .. tgk sndri kat mne n pe tema nyee .. hee ~

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?

Hah ?? saya nii x bercinta dgn sape2 laa ... huhu .. belom tebuka hati lagi laa .. i’m still young ! hee ~~ habis kan study dlu ... cinta cintu nii nanti2 laa ..

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

Haish ==” da ckp daa td .. saye x bercinta ngn sesape laa ... tp kalo yee pon de nnti .. kalo dia tuu jodoh saye .. of sampai ke akhir hayat !*ceh jiwang lak tetbe .. hehe ~

6. di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?

Haish ==” da manyak kali daa jawab .. saye xde kekasih laa ....

Sob

Sob

sob

7. novel/buku/majalah terakhir dibeli?

well ... yang nii hmm ... jap ingt balik ea ..

rsenyee ...

cam novel ..

tapi xingt novel pe .. hehe ~

8. apakah nama penuh korang?

alahai nak tahu ke ?? ok .. nama penuh saya NUR AISYAH BT ABD . JALIL

sedap kan ! ayah saye yang bagi saye !! saya pon suke ...

9. antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?

wah soalan cepumas nii .. tapi kalo diikutkan ibu saya laa ... hee ~

10. namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?

well .. dalam hidup saye ke ?? yang betul2 nak jumpa ?? hmm .. kalo nak jmpe RASULULLAH boleh ?? tp tu hmm .. ok .. kalo in reality saya nak jmpe ngn BAKAL suami boleh ?? hahaha ...

x leyh bla ..


11. adakah korang basuh baju korang sendiri?

yup .. kat kolej laa .. tp kalo kat uma tuu kadang2 jee .. haha ..


12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?

Tempat yang betul2 nak g is of coz laa mekah kan .. akak saya da smapai sane daa .. mse dulu2 .. then saye nak visit KOREA !!! HAHAHA .. seyes nak sgt !!

13. pilih salah satu, peluk atau cium?

wah !! kalo boleh nak dua2 laa .. boleh x ?? gedik laa pulak kn .. hehe .. ok2 saya nak ... peluk lagi best laa ... tu tnde org tuu secure kte .. hee ~

;)

14. beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?

ok .. 3 benda tentang kak husna ??

1 . kak husna baik lee

2 . kak husna akak silat ! hehe

3 . kak husna ade blog name cokelat cair !

15. Lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?

Sayang ??

1 . family saye

2 . kawan2 saya

3 . bantal busyuk yang wangi !

4 . handphone saye ..yelaa hadiah ibu n ayah sebab dpt 7A’s SPM n first fone yang ayh blikan tok saye ..

5 . lappy samsung saye !! 2nd gadget yang saya dpt dr ibu n ayh !


16. lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?

Hmm .. sekarang ea ? banyak laa .. suke macam2 lagu .. yang penting sedap didengar .. n x jiwang mane laa .. tp mostly lagu yang saye dengar is in english n korea .. lagu malay n indon .. kurang skit laa ..

17.bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?

8 nov 1992 n last year ea ?? urm last year sambut kat uma la .. tp kalo dis year smbut kat kolej !! haha .. suke !! 1st time sambut kat kolej n ngn roomte n jiranmte .. plus dorg wat suprise .. n classmate jugak xlpe ...


18. Lima rakan Blogger yang korang nak tag.

1 . zuraiha yang caring

2 . syamim yang sangat memahami

3 . naediea kakak yang baik

4 . abg firdaus senior yang terbek

5 . dotdot .. xtwu nk tag sape ...

Hah ! da tu jee ... hehe ~~ so sape yang kene tag tuu sori laa yee menyusahkan .. klow rajin buat lee .. hee ~

all about life


The End